Cestovná kancelária DAKA realizuje zájazdy do nasledovných krajín

Prečo CK DAKA

 
S nami viete, čo kupujete

Poznáte hotel, v ktorom budete ubytovaní, viete akým autobusom pôjdete a môžete si zvoliť presné miesto sedenia, pri leteckých poznáte leteckú spoločnosť ktorou poletíte, presné odletové časy. K dispozícii máte vždy kompletné informácie.

 
Výhody pri autobusových zajazdoch

Ponúkame nástupné miesta z celého Slovenska. K dispozícii WC počas cesty v autobuse a na viacdňových zájazdoch zadarmo welcome drink v podobe minerálnej vody zadarmo. Rovnako bezplatne k dispozícií sú krížovky a pero.

 
Zakúpenie pršiplášťu

Pri všetkých autobusových zájazdoch ponúkame možnosť zakúpenia pršiplášťu pre každého počas zájazdu za symbolické 1 €.

 
Profesionálni sprievodcovia

Spolupracujeme len s profesionálnymi a overenými sprievodcami, ktorí spĺňajú náročné kritéria a ktorí sú členmi Slovenskej spoločnosti sprievodcov cestovného ruchu.

 
Výhodná cena

Zájazdy sú nielen zaujímavé, profesionálne, ale aj cenovo výhodné a dostupné pre každého. Ponúkame najlepšie ceny zájazdov na Slovenskom trhu a množstvo zaujímavých zliav.

 
Bohaté skúsenosti

Aktuálne už 10. sezóna a viac ako 90 000 spokojných zákazníkov a viac ako 1 500 termínov ročne. Vyskúšajte naše služby a sami sa presvedčíte o našich výhodách.

Alena Kramarová
Sme úplne spokojný. Výborná spriedkyňa❤️ Strašné veľa veci vie spríjemnila nám cestu rozprávaním o minulom živote. Mala by naďalej robiť to čo robí pretože jej to sedí. Dufam že keď znovu pôjdem niekam tak by som sa tešila keby bola práve pani Dagmar našou sprievodkyňou. Ďakujeme❤️❤️
Lujza Brestovanska
S výletom do Beneluxu sme boli s dcérkou spokojne. Delegátka Martuška bola super na 100% po všetkých stránkach. Šoféri tak isto. Ešte by som rada k moru niekam, keď dožijem, ale len s delegátkou Martuškou. Veľmi pekne Ďakujeme.❤
Nájdite si spolucestujúceho