Cestovná kancelária DAKA realizuje zájazdy do nasledovných krajín

Prečo CK DAKA

 
S nami viete, čo kupujete

Poznáte hotel, v ktorom budete ubytovaní, viete akým autobusom pôjdete a môžete si zvoliť presné miesto sedenia, pri leteckých poznáte leteckú spoločnosť ktorou poletíte, presné odletové časy. K dispozícii máte vždy kompletné informácie.

 
Výhody pri autobusových zajazdoch

Ponúkame nástupné miesta z celého Slovenska. K dispozícii WC počas cesty v autobuse a na viacdňových zájazdoch zadarmo welcome drink v podobe minerálnej vody zadarmo. Rovnako bezplatne k dispozícií sú krížovky a pero.

 
Zakúpenie pršiplášťu

Pri všetkých autobusových zájazdoch ponúkame možnosť zakúpenia pršiplášťu pre každého počas zájazdu za symbolické 1 €.

 
Profesionálni sprievodcovia

Spolupracujeme len s profesionálnymi a overenými sprievodcami, ktorí spĺňajú náročné kritéria a ktorí sú členmi Slovenskej spoločnosti sprievodcov cestovného ruchu.

 
Výhodná cena

Zájazdy sú nielen zaujímavé, profesionálne, ale aj cenovo výhodné a dostupné pre každého. Ponúkame najlepšie ceny zájazdov na Slovenskom trhu a množstvo zaujímavých zliav.

 
Bohaté skúsenosti

Aktuálne už 10. sezóna a viac ako 90 000 spokojných zákazníkov a viac ako 1 500 termínov ročne. Vyskúšajte naše služby a sami sa presvedčíte o našich výhodách.

Jana Stančeková
Za pár dní sa dá toho zažiť naozaj veľa. Úžasný zážitok z Paríža. Plavba loďou a výhľad z najvyššieho poschodia Eiffelovky bol perfektný. Super šoféri a sprievodkyňa na 1*. Teším sa na ďalšie poznávanie :- )
Alena
Celý zájazd bol perfektný a klady vyvážili aj nedostatok ranného dojazdu do Rumunska
Nájdite si spolucestujúceho